Saltar al contenido

Mitjans de comunicació que no comuniquen Medios de comunicación que no comunican

Disculpas a los que no entendéis el catalán, os lo podéis traducir (https://translate.google.com/?hl=es) pero ahora lo importante es mandar las quejas cuánto antes para que tenga impacto y no tenemos mucho tiempo
Gracias.jornada-en-defensa-02-cast
Ahir hi va haver una gran manifestació (a pesar del mal temps) a Barcelona en defensa de les pensions d’ara i de sempre. N’heu sentit a parlar?
En tot Espanya també se’n van fer, gràcies al treball intens de la Coordinadora de la Marea Pensionista i d’altres col.lectius, però… quin mitjà en parla???
El «Gobierno» ha expoliat novament la guardiola de les pensions… d’això sí que en parlen,
per què..?
per fer por i que la gent regali als bancs els seus diners en plans de pensions privats-negoci!
Us animem a fer una pluja de queixes als mitjans exigint que facin el favor d’informar de les manis d’ahir i de les demandes dels col.lectius que no volen que es perdin les  PENSIONS PÚBLIQUES, perquè SÓN UN DRET.
Si busqueu en la Web de cada emissora de ràdio o tv, normalment trobareu un enllaç de contacte tipus: «atenció a l’audiència»
ANIMAT I FES LA TEVA PLUJA DE QUEIXES!!!
 
Dedica mitja horeta a vetllar pel futur de les pensions.
Aquí teniu unes quantes adreces… però segur que tu en podràs trobar moltes altres. Afegeix-les a la llista, envia-les a les amistats i fes-nos-les arribar.
*Corporació catalana mitjans audiovisuals (TV3, Cat ràdio…etc) http://www.ccma.cat/atencio/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Español