Saltar al contenido

1 de Maig 2017

Avui 1 de Maig 2017 la Marxa de la dignitat ens hem manifestat per Barcelona sota el lema #OrgullDeClasse1M juntes vencerem.
Més de 3000 persones han reivindicat el fi de les polítiques de retallades, dels desnonaments, han cridat per   la redistribució del salari i la riquesa.

A la cita han assistit diferents lluites obreres, com las Kellys, la gent de l’estiba, el servei d’atenció domiciliària, (SAD), l’assemblea groga, la plataforma contra el TTIP, papers per tothom, el col.lectiu de taxistes, la Marea Pensionista i la Marea Blanca i sindicats com  Co.bas, la IAC i el Sindicat Ferroviari, això organitzacions polítiques com, Corrent Roig, Corrent de Treballadors Combatius, i Revolta Global

Durant la manifestació s’ha posat sobre la taula de lluitar contra el masclisme, també s’ha recordat als sindicalistes empresonats com l’Alfon, en Bodalo o el Sidil. També als que són assassinats arreu del món i a totes les companyes que moren als anomenats accidents laborals.

Hi ha haguts moments molt emotius  amb la presència de refugiades, de fet una de les consignes més corejada ha estat «Nativa o estrangera, la mateixa classe obrera»

Aquesta manifestació arriba després de la multitudinària assemblea de diumenge, on es va acordar anar cap a la consecució d’una carta catalana de drets socials. A la vegada s’emmarca en un període de lluita que culminarà el 27M a Madrid.
Ja s’estan organitzant autobusos. #FemForalaMafia
Pa, Sostre, Treball, Igualtat i Autodeterminació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Español