Saltar al contenido

Manifestació en defensa del sistema públic de pensions Por Marea Pensionista Terrassa

Manifestació en defensa del sistema públic de pensions

Por Marea Pensionista Terrassa

A l’arribada a la porta principal del Parlament de Catalunya i després de la lectura d’un manifest, una petita delegació, tal com s’havia acordat amb anterioritat, van passar a l’interior de l’edifici on van tenir una trobada amb representants de tots els partits representats a la càmera.

Convocades per les Marees Pensionistes, aquest dimecres s’han celebrat a 8 comunitats autònomes de tot el territori estatal, manifestacions davant els respectius parlaments autonòmics, totes elles en defensa del sistema públic de pensiones.

A Catalunya, es va celebrar una concentració sota l’Arc del Triomf barceloní, baixant en manifestació fins a l’entrada principal del Parlament de Catalunya.

Uns 1.500 manifestants majoritàriament de la Marea Pensionista de Catalunya fortament recolzats pels incansables Iaioflautes.

El pas de la manifestació a l’altura de l’Audiència, va coincidir amb l’arribada del Sr. Homs per prestar declaració en el judici del 9N, el qual en aquesta ocasió no es va trobar amb un mar d’estelades, si no amb una marea de pensionistes emprenyats. La gran majoria de pensionistes, van ignorar expressament la presència del Sr. Homs i van seguir amb la seva manifestació cap al Parlament.

A l’arribada a la porta principal del Parlament de Catalunya i després de la lectura d’un manifest, una petita delegació, tal com s’havia acordat amb anterioritat, van passar a l’interior de l’edifici on van tenir una trobada amb representants de tots els partits representats a la càmera.

Per part dels membres de la Marea Pensionista va traslladar als parlamentaris la petició que la càmera es posicionessin públicament a favor del sistema públic de pensions, alhora que van reclamar que les decisions que es realitzin sobre tema de pensions, siguin escoltades i tingudes en compte les opinions de la Marea Pensionista.

A la sortida, la petita delegació va informar del que ha passat als seus companys donant-per conclosa la manifestació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Español